Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

Veteriner Halk Sağlığı Anabilim Dalı

(Ders Notu)

VETERİNER HALK SAĞLIĞI ANABİLİM DALI

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 1. hafta için tıklayın.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 2. hafta için tıklayın.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 3. hafta için tıklayın.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 4. hafta için tıklayın.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 5. hafta için tıklayın.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 6. hafta için tıklayın.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 7. hafta için tıklayın.


Sığır Kesim Hattı Videosu için tıklatınız.

Koyun Kesim Hattı Videosu için tıklatınız.

Koyun Kesim Videosu için tıklatınız.

Tavuk Kesim Hattı Videosu için tıklatınız.

Et Hijyeni ve Muayenesi Dersi (Hastalıklar ve Patolojik Değişiklikler) Resimleri için tıklatınız.


Yoğurt Üretimi Videosu için tıklatınız.

Peynir Üretimi Videosu için tıklatınız.


Süt Proteinleri isimli dosyaya erişmek için tıklatınız.

OMEGA 3 ve OMEGA 6 Yağ Asitlerinin Halk Sağlığı Açısından Önemi isimli dosyaya erişmek için tıklatınız.

Gıda Ders Notları için tıklatınız.