Veteriner Hekimliği Fakültesi Birim Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Veteriner Hekimliği Fakültesi bünyesinde oluşturulan Birim Danışma Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. 2022 Yılı Değerlendirmesi gündemi ile toplanan Birim Danışma Kuruluna Veteriner Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İNCİ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat KANBUR ve Dr. Öğr. Üyesi İmdat ORHAN, Kayseri Tarım İl Müdür Yardımcısı Sami YILMAZ, Kayseri Veteriner Hekimler Odası Başkanı Vet. Hekim Akgün ERGÜL (ERÜ Mezunu) ve Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Vet. Hekim Özgür Tahir ÖZDEN, Kocasinan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Vet. Hekim Şaban ÖZDEMİR, Emekli Öğretim Üyesi Uzm. Vet. Hekim Mehmet Bilgin ve Saray Çiftliği Sorumlu Veteriner Hekim Sebahattin KÖKNUR katıldı. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat KANBUR'un fakültemizde yapılan kalite çalışmaları konusunda yaptığı sunumun ardından çeşitli konularda fikir alış verişleri yapılarak toplantı sonlandırıldı.

02 Ocak 2023 Pazartesi