Üniversitemizde Gelengi Besleme Etkinliği Düzenlendi

Gezegenimizi sağlıklı tutan dengeyi sürdürmek, doğal yaşamın bütünü ekolojik denge için, “gezegendeki her canlı önemlidir “ mottosuyla çalışmalar yürüten, fakültemiz Anatomi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Osman Taha POSCU başkanlığında Hayvanları Yaşatma ve Koruma Kulübü Öğrenci Topluluğu, çalışmalarına devam ediyor. Rektörlük binası önünde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Oktay Özkan ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin ile buluşarak, gelengi yaşam alanları ile gelengi yaşama potansiyeli yüksek olan yuva çevrelerine yiyecek bırakan “Hayvanları Yaşatma ve Koruma Kulübü” öğrenci topluluğu, Kampüs içerisinde gelengilerle ilgili bir yaşam alanının oluşturulması ve gelengilerin erken dönemde yaşadıkları beslenme sıkıntısının giderilebilmesi amacıyla gelengi besleme etkinliğine büyük özen gösteriyor.

03 Mayıs 2024 Cuma