Ted Kayseri Kolejinden Fakültemize Ziyaret

Fakültemiz “Toplumsal Hizmet Faaliyetleri” ve Hayvanları Koruma Günü" Kapsamında TED Kayseri Koleji ana sınıfı öğrencilerini ağırladı. Minik misafirlerimiz, hayvanlara karşı sevgi ve duyarlılık konusunda bilgilenirken, yaptıkları işte daha mutlu ve verimli olmalarını sağlayacak meslek tanıtımı konusu Veteriner Hekimliği alanında merak ettikleri soruları sorma fırsatını buldular. Eğitim-Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kliniklerinde veteriner hekim ve öğrencilerimizle keyifli sohbetler eden TED kayseri koleji ana sınıfı öğrencileri, fakültemiz tarafından geliştirilen inek sağım simülatöründe inek sağma deneyimini yaşadılar. Etkinlik, fakültemiz öğrenci müzik grubunun çocuk şarkıları ile sona erdi.

04 Nisan 2024 Perşembe