Fakültemize Ziyaret

Prof. Peter H.ADLER'in Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Ziyareti

Yamula barajının inşası ve hizmete girmesi sonucu Kapadokya'da yaşanan ve günlük hayatın bitme noktasına gelmesine yol açan sinek afetinin çözüme kavuşmasında primer rol oynayan, Kayseri Valiliğinin Koordinatörlüğünde 2007 yılında başlatılmış olan ve halen yürütülen "Orta Kızılırmak Havzasında Karasinek (Black Filies, Diptera: Simuliiade) Mücadelesi" başlıklı projenin bilim koordinatörü Prof. Peter H.ADLER Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalını ziyarete gelmiştir.

Parazitoloji Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrencileri Prof. Peter H.ADLER eğitmenliğindeki "Simulium larvalarının morfolojik identifikasyonu" konulu çalıştaya katılmışlardır. Fakültemiz ve Parazitoloji Anabilim Dalı ziyaretçileri için Prof. Peter H.ADLER'e teşekkür ederiz.

Prof. Peter H.ADLER, Department of Entomology, Clemson University, USA

26 Eylül 2022 Pazartesi