Fakültemizde “TÜBİTAK 2209 Proje Atölyesi: Başarılı Projelerin Sırları” Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda, 14 Ekim 2024 tarihinde “TÜBİTAK 2209 Proje Atölyesi: Başarılı Projelerin Sırları” başlıklı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, Ar-Ge Park Proje Destek Ofisi’nden Öğr. Gör. Dr. Orbay Çağlayan Şimşek, başarılı TÜBİTAK projelerinin hazırlanması ve yürütülmesi konusunda önemli bilgiler paylaştı. Öğr. Gör. Dr. Şimşek, TÜBİTAK 2209 projesinin genel çerçevesini ve proje yazım sürecinde dikkat edilmesi gereken noktaları vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin projelerinde başarı elde etmeleri için uygulayabilecekleri stratejilere dair ipuçları sundu. Sunumda, geçmişte başarıya ulaşmış projelerden örnekler verilirken, katılımcılara kendi projelerini geliştirme süreçlerinde fayda sağlayacak pratik bilgiler aktarıldı. Toplantı, öğrenci ve akademisyenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve soru-cevap bölümüyle son buldu. TÜBİTAK projeleri hakkında bilgi edinmek ve başvuru süreçlerini öğrenmek isteyenler için son derece faydalı bir etkinlik oldu.

14 Ekim 2024 Pazartesi