Fakültemizde Mehmet Akif ERSOY anıldı

Erciyes Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi 26 Aralık 2022 tarihinde milli şairimiz ve meslektaşımız Mehmet Akif ERSOY'u anma töreni düzenledi. Moderatörlüğünü Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Abdullah İNCİ'nin yaptığı "Mehmet Akif ERSOY ve GENÇLİK" isimli panelde gençlere hitap eden Prof. Dr. Nevzat ÖZKAN ve Prof. Dr. Turgut KOÇOĞLU, Mehmet Akif ERSOY'un kişiliği ve gençlik yıllarındaki yaşantısından kısa kesitler sunarak Mehmet Akif ERSOY'un gençlikten beklentileri ve gençlik yıllarındaki hayta bakışı çerçevesinde çok faydalı bilgiler sundular. Her yıl fakültemiz tarafından düzenli olarak Mehmet Akif ERSOY'u anma törenlerinde verilen "Yılın Başarılı Akedemisyeni" ödülü bu yıl, Akademik Teşvik Puanından en yüksek puanı alan Doç. Dr. Kanber KARA'ya Talas Belediye Başkanı Mustafa YALÇIN tarafından takdim edildi.

26 Aralık 2022 Pazartesi