Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunları

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Tören kapsamında 70 öğrenci mezun oldu.

Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Kılıç ise konuşmasında Erciyes Üniversitesinin eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Rektör Yardımcımız Kılıç, “Erciyes Üniversitesi eğitim-öğreti, AR-GE ve toplumsal hizmet misyonunu her geçen gün daha kaliteli ve daha verimli bir şekilde devam ettirmektedir. Veteriner Fakültemiz eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra uluslararası alanda yapmış olduğu çalışmalar ile uluslararası arenada önemli katkılar gerçekleştirmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Dilan Ağbulak, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Mezuniyet töreni, “Veteriner Hekim Andı” okunması, diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatmasının ardından son buldu.

30 Haziran 2022 Perşembe