Erciyes Üniversitesi 21. Geleneksel Spor Şenliği’nde Fakültemizden Büyük Başarı

Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen 21. Geleneksel Spor Şenliği’nde fakültemiz futbol takımı, büyük bir başarıya imza atarak turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Öğrencilerimiz, turnuva boyunca gösterdikleri üstün performans ve azimle hem fakültemizin hem de üniversitemizin gururu oldular. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, ödül töreninde yaptığı konuşmasında spor şenliğinin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Turnuvanın ilk aşamalarında güçlü rakiplerine karşı zorlu maçlar oynayan futbol takımımız, çeyrek final ve yarı final maçlarında sergiledikleri stratejik oyunlarla dikkatleri üzerlerine çekti. Özellikle yarı finalde sergiledikleri mücadele, seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.

Üçüncülük maçında da aynı kararlılık ve disiplinle sahada yer alan takımımız, aldıkları galibiyetle kürsüde yer almayı başardı. Bu önemli başarı, takımın hem teknik ekibinin hem de oyuncularının özverili çalışmalarının bir sonucudur.

Fakültemiz futbol takımını bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, ilerideki turnuvalarda da aynı azim ve kararlılıkla daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz.

04 Haziran 2024 Salı