1. ERÜ Veteriner Fakültesi Mezunlar Günü

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi tarafından “1. ERÜ Veteriner Fakültesi Mezunlar Günü” düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sultan Taşcı, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, İl Tarım Orman Müdür Yardımcısı Sami Yılmaz ve Melikgazi İlçe Tarım Müdürü Okay Sağnak ile Veteriner Fakültesi’nin mezunları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci yaptı.

Dekan Prof. Dr. Abdullah İnci, Veteriner Fakülteleri arasında Türkiye’de ilk sıralarda yer aldıklarını belirterek, “Bizler bu fakültede nöbet tutan birer nöbetçileriz. Bu Fakültenin gerçek sahipleri sizlersiniz” dedi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sultan Taşcı da etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Üniversitemiz Veterinerlik Fakültemizi daha üst seviyelere çıkartmak için her birimizin desteği ve katkısına ihtiyacımız var. Tüm paydaşlarımızla beraber bu tip toplantıların fakültemize önemli katkıları olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Veteriner Fakültesi mezunları adına konuşan Mehmet Fatih Özlü ise konuşmada “ Temennim mezunlar buluşması etkinliğimizi daha büyük bir organizasyona dönüştürüp Veteriner Fakültesi Mezunlar Derneğini kurabilmek ve birçok gencimize burs imkanı gibi çeşitli imkanlar sunabilmektir” şeklinde konuştu.

Etkinlik mezunlara yönelik “Nostalji Dersi”nin ardından sona erdi.

18 Ekim 2022 Salı