Fakültemiz Öğretim Üyelerinin TUBİTAK-TEYDEB Başarısı

Fakültemiz Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Orkun DEMİRAL’ın yürütücülüğünü yaptığı ve Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayhan DÜZLER’in araştırmacı olarak yer aldığı “MANUEL VE ULTRASONOGRAFİ İLE GEBELİK TEŞHİSİ UYGULAMA SİMİLATÖRÜ” projesinin 2023 yılı itibarıyla destek süreci başlamıştır.

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin iki öğretim üyesinin hazırladığı proje TUBİTAK TEYDEB “Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknolojileri Grubu (BİYOTEG) tarafından “Çağrılı 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur. Ülkemizin ihtiyacı olan teknolojik ürün geliştirme yolunda bir değerli adım daha attıkları için değerli bilim insanlarımızı tebrik ediyoruz.

03 Şubat 2023 Cuma