Fakültemize Ziyaret

Fakültemiz Parazitoloji Anabilim Dalı’nın partneri olduğu “Enhancing arbovirus surveilliance and risk management in the public health systems of Georgia, Turkey, and Ukraine” isimli HDTRA (DEFENSE THREAT REDUCTION AGENCY) HDTRA-12210015 kodlu uluslararası ortaklı projenin değerlendirme toplantısı kapsamında Sayın Prof.Dr. Alparslan YILDIRIM tarafından organize edilen ve fakültemiz Parazitoloji Anabilim Dalı’nda yapılan çalıştaya katılan proje ekibi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Fatih ALTUN’u ziyaret ettiler. Ziyarette projenin durumu, projenin sonraki aşamaları, proje sonrası işbirliklerin devam ettirilmesi gibi hususlarda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaret Sayın Prof.Dr. Fatih ALTUN’un proje ekibine çalıştay katılım sertifikası vermesi ile tamamlandı.

05 Haziran 2024 Çarşamba