Fakültemizin Teknofest Başarıları

Fakültemiz mensuplarının bulunduğu toplam 2 takım ön elemeleri geçerek TEKNOFEST 2023 İstanbul finallerine 3 kategoride katıldı.

SAĞLIKTA YAPAY ZEKA ana kategorisinde “Bilgisayarlı Görüyle Tarama Mamografilerinde BI-RADS Kategorisi ve Meme Kompozisyonu Tahmini Yarışma Kategorisi” alt kategorisinde Üniversite klasmanında yarışmaya katılan 363 takım arasından TÜRKİYE 5.’si oldu.

Aralarında Fakültemiz öğrencisinin de bulunduğu EnvironPro takımı, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI ana kategorisinde “Sağlık” alt kategorisinde yarışmaya katılan 115 takım arasından “ Grafen Oksit Üzerinde Sentezlenmiş Glikoz Oksidaz Nanoflower Yapılarıyla Yüksek Kararlılıkta Hassas Ölçüm Yapan Kolorimetrik Glikoz Sensörlerinin Geliştirilmesi” başlıklı proje ile TÜRKİYE 2.’si olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Teknofest başarılarımız

24 Mayıs 2023 Çarşamba