31.05.2024 Saat 15.00 Eville & Jones Firmasından Seminer: "Birleşik Krallık'ın En Büyük Veteriner Halk Sağlığı Şirketinde Çalışma Fırsatlarını Keşfedin"

Fakültemiz, öğrencilerine ve akademisyenlerine özel olarak, Eville & Jones firmasının düzenleyeceği "Birleşik Krallık'ın En Büyük Veteriner Halk Sağlığı Şirketinde Çalışma Fırsatlarını Keşfedin" konulu seminere ev sahipliği yapacak. Seminer, 31 Mayıs 2024 tarihinde saat 15.00'te Fakültemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Bu önemli etkinlikte, Eville & Jones firması temsilcileri, veteriner halk sağlığı alanında Birleşik Krallık'ta çalışma olanakları ve kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgi verilecek. Eville & Jones, Birleşik Krallık'ın en büyük veteriner halk sağlığı şirketi olup, uluslararası alanda da geniş bir ağa sahiptir. Seminerde, firma temsilcileri, öğrencilerimize iş başvuru süreçleri, çalışma koşulları ve kariyer gelişim fırsatları hakkında kapsamlı bilgiler sunulacaktır. Ayrıca, katılımcılar, doğrudan firma yetkilileriyle tanışma ve sorularını yöneltme fırsatı bulacaklar. Veteriner Fakültesi olarak, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın uluslararası kariyer fırsatlarından en iyi şekilde yararlanabilmeleri için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi bu değerli seminere katılmaya davet ediyoruz.

28 Mayıs 2024 Salı