Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Bilim, Kültür ve Sanat Öğrenci Topluluğu (IVSA) tarafından 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında “Tek Sağlık Sempozyumu” düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Veteriner Fakültesi Bilim, Kültür ve Sanat Öğrenci Topluluğu Başkanı Celalettin Alperen Şehitoğlu, sempozyum hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliklere önem verdiklerini söyledi.

Etkinliğe emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Çalış, sağlığın önemine dikkat çekti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın açılış konuşmalarının ardından sempozyum akademik sunumlar ile devam etti.