• Diğer
  • 16.12.2019

İŞKUR semineri ile E-reçete ve ilaç takip sistemi

İki ayrı etkinlik yapılacaktır:

1- Veteriner Hekimliği Tarihi ve Bilimi Topluluğu tarafından Fakültemiz öğrencilerine yönelik Fakültemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenmesi planlanan
"Veteriner Tıbbi Ürünleri için E-Reçete ve İlaç Takip Sistemi" (İTS) eğitim programı 17.12.2019 tarihinde saat 13.30'da Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli eğitici bir veteriner hekim başkanlığında yapılacaktır.

2-  Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İşbirliği Protokolü kapsamında, okullarda "Meslek Seçiminin Önemi, İş Arama Becerileri, Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri ve İşgücü Piyasası" hakkında bilgi vermek amacıyla seminerler düzenlemesi kapsamında 17 Aralık 2019 Salı günü saat 15.00'te Fakültemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda İŞKUR tarafından Fakültemiz 4. sınıf ve son sınıf öğrencilerine seminer verilecektir.