Hayvanları Koruma Günü'nde As Koleji ve Besime Özderici İlkokulu Öğrencileri Fakültemizde Ağırladık

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, fakültemizde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde As Koleji ve Besime Özderici İlkokulu Öğrencileri fakültemize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Minik misafirlerimize, hayvan sevgisinin önemini anlatan çeşitli etkinlikler sunuldu. Öğrenciler, fakültemiz Klinik Beceri Laboratuvarı'nda inek simülasyonuyla süt sağma deneyimini yaşarken, hayvan hastanemizi de gezerek tedavi süreçleri hakkında detaylı bilgiler edindi. Ayrıca, uzman akademisyenlerimiz tarafından hayvan sağlığı, bakımı ve onlara duyulması gereken sevgi hakkında etkileyici sunumlar yapıldı.

04 Ekim 2024 Cuma