Dünyanın En Büyük Teknoloji Festivali #TEKNOFEST2024 Adana'da Fakültemiz Standı Büyük İlgi Görüyor.

#TEKNOFEST2024 Adana’da, fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Üniversitemiz Öğrenci Projeleri ve Yarışmaları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İmdat Orhan liderliğinde ki ekibin açtığı stand, büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz, projelerini sergileyerek ziyaretçilere teknolojik yenilikler hakkında bilgi verdi. Standımızı, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Narin’in yanı sıra Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da ziyaret etti. Ziyaretçiler, öğrencilerimizin projelerini detaylı bir şekilde inceleyip tebriklerini ilettiler. Bu değerli ziyaretler, öğrencilerimize büyük bir motivasyon sağlarken, üniversitemizin yenilikçi projelere olan desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

04 Ekim 2024 Cuma