2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 1.Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Programı

Kıymetli öğrencilerimiz, Fakültenize hoş geldiniz.

Sizin için hazırlamış olduğumuz Oryantasyon (uyum) Programı kapsamında sizlere veteriner hekimlik mesleğini, Erciyes Üniversitemizi ve Veteriner Fakültemizi, eğitiminiz boyunca gerekli olacak esaslarla (eğitim öğretim esasları, ölçme değerlendirme esasları, kişisel güvenlik ve diğer önemli hususlar) ilgili sizleri bilgilendirmeyi; bunun yanında kütüphane kullanımı, iş sağlığı güvenliği, bağımlılık gibi konularda temel bilgilendirmelerde bulunacağız. Bu program boyunca üniversitemiz, fakültemiz, dersler, uygulamalar, eğitim öğretim esasları vb konularda aklınıza gelen her konuda sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Oryantasyon programına katılımın gerekli ve zorunlu olduğunu bildirmek istiyor, Oryantasyon programıyla eğitim öğretim yaşamınıza güzel bir başlangıç yapmanızı diliyorum.

Prof. Dr. Murat KANBUR, Dekan V.

2024-2025-yili-oryantasyon-programi.pdf

13 Eylül 2024 Cuma