×
TR EN
Zootechnics and Animal Nutrition

Department of Animal Nutrition and Nutritional Diseases

(Projects)

Determination of Mycotoxin Levels in Extruded Commercial Foods for Adult Dogs

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , BAŞ Z.


2020 - Investigation of Milk Urea Nitrogen and Milk Fatty Acid Composition in Dairy Cattle with Subacute Ruminal Acidosis

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü)


Comparison of Dietary Fiber, Resistant Starch, Beta Glutan Essential Fatty Acid and Other Nutrients, In Vitro Digestion Level and Digestive End Products in Premium Adult Dog Foods Containing Different Protein Sources in Terms of Digestive System Health in Dogs.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü)


Investigation of the Relationship Between Postpartum Nutrition and Fertility in Dairy Cattle Farms in Cappadocia Region, 2018 - 2020

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , ÇAVDAR O. S.


Determination of Chemical Content, Antinutritional Factors, Digestion Levels, Digestion End Products and Global Warming Effects of 2018 - 2019 Potato Flour Industry By-Products for Ruminants

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , ÖZKAYA S., AKTUĞ E. , KOCAOĞLU GÜÇLÜ B.


Investigation of Nutrient and Ingredient Contents of Low and High Priced Commercial Dog Foods 2017 - 2018

Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje

Kara K.


Effect of Plant Phenogic Stage on Nutrient Composition, In Vitro Ruminal Digestion, Organic Acid Concentration and Rumen Microorganisms of Plantago Lanceolata Grass, 2016 - 2018

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. , AKTUĞ E. , ÖZKAYA S., BAYTOK E.


Seasonal Changes in Nutrient Contents in Different Shrub Species

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KAPLAN M. (Yürütücü) , KARA K. , AKTUĞ E. , ÇAÇAN E., TURAN V., KILIÇ Ö., et al.


Determination of Nutrient Composition and In Vitro Digestion Level of 2015 - 2017 Tomato Teveği Silage

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , TEKİN M.


2015 - 2017 Investigation of Fermentation Parameters of Some Carbohydrate Sources in Dog Foods with In Vitro Gas Production Technique

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. , BAYTOK E.


2015 - 2016 Effect of Safflower Plant on In Vitro Digestive Parameters and Methane Production in Horses and Ruminants

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , ÇAĞRI A.


2015 - 2016 Effect of Jerusalem Artichoke (Helianthus Tuberosus) Hay on In Vitro Methane Production and Some Fermentation Parameters in Horses and Ruminants

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , ERŞAHİNCE A. Ç.


2014-2016 In Vitro Rumen Fermentation of Pomegranate and Apple Pomace and Pomace Silages, Determination of Total Gas and Methane Production

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KARA K. (Yürütücü) , AKTUĞ E. , KARAKAŞ OĞUZ F., BAYTOK E. , KAMALAK A., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. , et al.


2012 - 2015 Determination of the effect of essential oil of Zahter (Thymbra spicata l.) on performance and rumen metabolites in ruminants by in vitro and in vivo methods and ecological evaluation

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAYTOK E. (Yürütücü) , DENEK N., KAYA D. A. , KAMALAK A., ÖNEL S. E. , AKSU T., et al.


2013-2014 Effects of Some Essential Oils Added to Layer Hen Mixed Feeds on Performance and Egg Quality

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü) , KARAKULLULKÇU M. Z. , AY S. T. , KARA K.


2012 - 2014 Effect of Catechin Supplementation in Diets of Japanese Quails (Coturnix Coturnix Japonica) Subjected to Oxidative Stress with Copper Proteinate on Performance, Egg Quality, Lipid Peroxidation and DNA Damage?

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü) , KARA K. , EREN M. , BAYTOK E. , GÜLTEKİN M.


2009-2014 Alleles of Pit I and Leptin Genes in Holstein Cattle Raised in Kayseri and Surrounding Areas

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAYRAM D. (Yürütücü) , AKYÜZ B. , İŞCAN K. M. , KARA K.


2009-2012 Effects of Different Moulting Methods and Addition of Grape Pulp to Post-Moulting Mixed Feed on Performance, Egg Quality and Egg Lipid Peroxidation

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü) , KARA K.


2007-2009 Effect of Carbohydrate and Humate Supplementation in Feeds of Layer Hens Subjected to Forced Molting Program on Technical and Economic Performance

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

SARIÖZKAN S. (Yürütücü) , KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. , KARA K.