×
TR EN
Food Hygiene and Tecnology

Department of Veterinary Public Health

(Course Notes)

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 1. hafta için tıklatınız.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 2. hafta için tıklatınız.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 3. hafta için tıklatınız.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 4. hafta için tıklatınız.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 5. hafta için tıklatınız.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 6. hafta için tıklatınız.

Veteriner Halk Sağlığı Ders Notu 7. hafta için tıklatınız.


Sığır Kesim Hattı Videosu için tıklatınız.

Koyun Kesim Hattı Videosu için tıklatınız.

Koyun Kesim Videosu için tıklatınız.

Tavuk Kesim Hattı Videosu için tıklatınız.

Et Hijyeni ve Muayenesi Dersi (Hastalıklar ve Patolojik Değişiklikler) Resimleri için tıklatınız


Yoğurt Üretimi Videosu için tıklatınız.

Peynir Üretimi Videosu için tıklatınız.


Süt Proteinleri isimli dosyaya erişmek için tıklatınız.

OMEGA 3 ve OMEGA 6 Yağ Asitlerinin Halk Sağlığı Açısından Önemi isimli dosyaya erişmek için tıklatınız.

Gıda Ders Notları için tıklatınız.