IVSA Kayseri Kedi ve Köpeklerde Klinisyen Hekimlik Kongresi Gerçekleştirildi

Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleşen; IVSA Kayseri - Kedi ve Köpeklerde Klinisyen Hekimlik Kongresi Mehmet Akif ERSOY Konferans Salonu’nda, akademik personelimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. On farklı üniversiteden katılımcıların bulunduğu kongrede Doç. Dr. Banu DOKUZEYLÜL "Kronik Böbrek Hastalığında Veteriner Hekimin Rolü" isimli sunumunu; Prof. Dr. Nilüfer AYTUĞ "Olgularla Dermatoloji" başlıklı sunumunu; Dr. Sinan ULUSAN "Ne Zaman Gelecek Bu Gelecek?" isimli sunumunu; Prof. Dr. Ebru YALÇIN "Kedi ve Köpeklerin Davranış Bozuklukları Tedavisine Güncel Yaklaşım" başlıklı sunumunu; Doç. Dr. Alper DEMİRUTKU "Brakiosefalik Obstrüktif Havayolu Sendromu" isimli sunumunu; Uzm. Vet. Hek. Özgür Tahir ÖZDEN "A'dan Z'ye Klinisyen Hekimlik" başlıklı sunumunu; Dr. Alper BAYRAKAL "Kedi ve Köpeklerde Epilepsi nöbetleri" isimli sunumunu; Prof. Dr. Murat KANBUR ve Prof. Dr. Öznur ASLAN "Kedi ve Köpeklerde Zehirlenme Kaynaklı Vakalara Yaklaşım" başlıklı sunumlarını; Dr. Ahmet SARIL "Kedilerde Hipertrofik Kardiyomiyopati" isimli sunumunu gerçekleştirdi. Çeşitli etkinlik ve geziler ile renklendirilen kongre dilek ve temenni konuşmalarının ardından sona erdi.Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleşen; IVSA Kayseri - Kedi ve Köpeklerde Klinisyen Hekimlik Kongresi Mehmet Akif ERSOY Konferans Salonu’nda, akademik personelimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

29 Şubat 2024 Perşembe