Fakültemiz Öğretim üyesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yeliz YILDIRIM, 25.02.2022 tarihinde Özel İstem Koleji’nde düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliklerine davetli konuşmacı olarak katılmış ,”Veteriner Hekimlik Mesleğine Dair Bir Başarı Hikayesi” konulu sunumunu yapmıştır. Prof. Dr. Yeliz YILDIRIM sunumunda üniversiteye hazırlık aşamasında öğrenciyi başarıya taşıyacak olan temel unsurları; yeterli ve dengeli beslenme ve uyku düzeni özelinde vurgulamış, ilaveten müzik ve doğa sevgisinin öneminden bahsetmiştir. Bunun ötesinde meslek seçerken ezbere seçimler yerine ilgi konusu olan meslek çalışanlarından alınan tavsiyeler doğrultusunda bilinçli tercihler yapılması gerektiğini  belirtmiştir. Veteriner hekimliğin ise öğrencilerine birçok alanda çalışma fırsatı yaratan koskoca bir okyanus sunduğunun altını çizmiştir.