Veteriner Fakülteleri Dekanlar Konseyi Başkanı ve Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Abdullah İNCİ ve Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat KANBUR 2 Mart 2020’de Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim JAKEM komutanlığını ziyaret ettiler. JAKEM komutanı Jandarma Albay Ercan DEMİR’in rehberliğinde gerçekleştirilen ziyarette JAKEM Müzesi, Köpek Birliği, Atlı Jandarma Birliği, At-Köpek Muayene ve Tedavi Merkezi ile Kapalı manej gezildi. Birlikte bulunan köpeklerin arama-kurtarma, bomba, uyuşturucu, talim gösterileri ile devam eden ziyaret ERÜ Veteriner Fakültesi ile Nevşehir JAKEM’in eğitim, öğretim, araştırma ve sağlık alanlarında işbirliklerinin daha da geliştirilmesi ile ilgili fikir alışverişi ile son buldu.