• Sınav
  • 29.05.2020

ERÜ Yılsonu Sınav Takvimi ve Sınav Listesi

Yılsonu ve Bütünleme sınavı online (çevrimiçi) yapılacak derslerin sınav takvimi, online sınav uygulama esasları ile ödevlendirme şeklinde yapılacak derslerin listesi  fakülte/yüksekokul bazlı olarak aşağıda listelenmektedir.  Bu takvime göre; online ve ödevlendirme şeklindeki yılsonu (final) sınavları 6-27 Haziran 2020 tarihleri arasında, bütünleme sınavları ise 29 Haziran-14 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Online (çevrimiçi) yapılacak sınavlar ERUZEM tarafından organize edilecek olup, sınav ve kullanıcı işlemleri ile ilgili ayrıntılar ERUZEM tarafından öğrenci ve öğretim üyeleriyle paylaşılacak ve gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

Yılsonu sınavı ödevlendirme şeklinde yapılacak dersler için ödevlendirme süreci 1 Haziran 2020 itibariyle başlayacak olup, ödevler ilgili öğretim üyeleri tarafından e-posta yoluyla öğrencilere ulaştırılacak ve 19 Haziran 2020 tarihine kadar süre verilip bu tarih itibariyle e-posta aracılığıyla teslim alınacaktır.

Bütünleme sınavı ödevlendirme süreci 29 Haziran 2020 tarihinde başlayacak olup, ödevler e-posta yoluyla öğrencilere ulaştırılacak ve 14 Temmuz 2020 tarihine kadar süre verilip bu tarih itibariyle e-posta aracılığıyla teslim alınacaktır.

Rektörlük

Online (Çevrimiçi) Sınav Uygulama Esasları için tıklayınız.

Veteriner Fakültesi Online (Çevrimiçi) Sınav Takvimi ve Sınav Listesi için tıklayınız.

Veteriner Fakültesi Ödevlendirme Sınav Takvimi ve Sınav Listesi için tıklayınız.