• Akreditasyon
  • 20.02.2020

Fakültemiz Akredite Edildi

Veteriner Fakültemiz, Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından akredite edildi.

Veteriner hekimliği eğitim kurumları ve programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye’de veteriner hekimliği eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla Yüksek Öğretim Kurulu tarafından yetkilendirilen Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından 18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında “Fakültemizin organizasyon yapısı, kalite güvence sistemi, finans durumu, fakültenin fiziki olanakları tesis ve ekipmanları, klinikler, kütüphane ve bilgi kaynakları, fakülte yapısı ve akademik personel, öğrenciler, fakülte programlarına kabul koşulları, eğitim programı ve ders müfredatı, araştırma programları, sonuçların değerlendirilmesi” ile ilgili incelemelerin yapıldığı değerlendirme ziyareti ve VEDEK VAK komisyonu tarafından yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi 14 Şubat 2020 tarihi itibarıyla akredite oldu.